Permanente make-up Roosendaal

permanente make up

Ben jij iedere ochtend veel tijd kwijt aan het aanbrengen van je make-up? Ben je niet gezegend met mooie, volle wenkbrauwen en lippen? Maar wil je toch echt niet zonder make-up de deur uit gaan? Dan kan permanente make-up de uitkomst bieden. Het invullen en bijtekenen van je wenkbrauwen, het opvullen van je lippen en het aanbrengen van de perfecte eyeliner kan een tijdrovend proces zijn, die iedere ochtend weer herhaald dient te worden. Maar zeker wanneer je geen ochtendmens bent, zul je hier niet altijd zin in hebben. Kies dan voor permanente make-up in Roosendaal.

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up, vaak aangeduid als PMU, is het inbrengen van pigment in de lederhuid. Een speciaal veilig pigment, in een passende kleur, wordt met behulp van een flinterdunne naald onder het huidoppervlak aangebracht. Qua techniek lijkt het enigszins op een tatoeage, al verschilt het doel. Bovendien wordt PMU minder diep in de huid aangebracht dan een tatoeage. Hierdoor vervaagt permanente make-up na enige tijd en zal er een nabehandeling plaatsvinden. PMU is een ideale manier om altijd verzorgd eruit te zien, zonder enige moeite. Zo zijn je wenkbrauwen, eyeliner of lippen altijd perfect, zelfs na een bezoek aan de sauna of een sportsessie.

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van permanente make-up. Zo kun je ervoor kiezen om je wenkbrauwen, ogen of lippen te voorzien van permanente make-up. Heb je vrij dunne, lichte wenkbrauwen en wil je graag vollere wenkbrauwen? Door middel van PMU kunnen de haartjes nagebootst worden, waardoor je natuurlijk ogende wenkbrauwen krijgt. Gebruik je dagelijks eyeliner? Dit is een tijdrovend klusje, maar met PMU kun je een mooie lijn laten zetten die ’s nachts gewoon blijft zitten. Hiermee accentueer je je ogen. Tot slot kun je er ook voor kiezen om je lipcontour voller en strakker te maken, of volledig laten inkleuren voor vollere lippen.

De voordelen van permanente make-up

Een van de grootste voordelen van permanente make-up is natuurlijk dat je iedere ochtend wakker zult worden met een mooi verzorgd gezicht. Denk aan volle wenkbrauwen, mooie eyeliner of volle lippen. Je hoeft niet meer iedere ochtend uren voor de spiegel te staan om je make-up aan te brengen. Een ander voordeel is het feit dat je make-up mooi op zijn plek blijft zitten wanneer je gaat sporten, zwemmen of naar de sauna gaat. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over uitgelopen eyeliner. Tot slot is PMU ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*