Kledingreparatie

Kledingreperatie

Het ontwerpen en repareren van jouw kledingstukken valt onder de expertise van E&K Kledingreparatie. Er worden verschillende technieken gebruikt om jouw kleding weer als nieuw te maken. Je wordt geadviseerd over wat er mogelijkheid is met het kledingstuk die je wilt laten maken. Heb je zelf al een leuk idee om jouw kledingstuk weer helemaal op te pimpen? Bij E&K Kledingreparatie wordt het omgevormd tot een ontwerp. De coupeuses kunnen werken met een naaimachine en met overlockmachines waardoor er verschillende technieken gebruikt kunnen worden. Bij het vermaken van een ingebracht kledingstuk wordt rekening gehouden met jouw lichaamsvorm en de te gebruiken stoffen en kleuren. Er wordt op zoek gegaan naar passende naaitechnische verwerkingen die passen bij jouw kledingstuk.

 

Jouw kleding laten repareren

Het laten maken van kleding is al meer dan duizend jaar een ambacht. In de Middeleeuwen lag de nadruk vooral op kleding als een manier om je lichaam te bedekken. Vanaf de Renaissance was kleding echt een vorm van mode geworden.

Geef jouw kleding een nieuwe kans door het in een nieuw jasje te steken. Er is altijd wel een manier te vinden om jouw kledingstuk weer helemaal ‘up-to-date’ te maken. Heb je bijvoorbeeld een jas waar je op bent uitgekeken? Je kunt er voor kiezen om er een nieuwe kraag of andere zakken op te laten zetten. Misschien is jouw kledingstuk wel versleten? Gooi het dan niet zomaar weg want er zijn volop mogelijkheden om het kledingstuk te repareren. Zo kun je bijvoorbeeld elleboogstukken op jouw kledingstuk laten zetten. Er kunnen verschillende technieken worden gebruikt, zoals stoppen, doorstoppen en mazen.

Wanneer jouw broek te lang is kan er voor worden gezorgd dat de broekpijpen wat korter worden gemaakt. Ook kan dit worden gedaan wanneer de mouwen van een trui te lang zijn. Verder is het mogelijk om bijvoorbeeld ritsen in kledingstukken te laten zetten.

Daarnaast worden er technieken gebruikt die opnieuw in de belangstelling zijn komen te staan. Een voorbeeld hiervan is ‘visible mending’. Hiermee wordt bedoeld dat kleding zichtbaar wordt hersteld.

 

Kledingreparatie in Amersfoort

De aangeboden diensten om jouw kleding te laten repareren vinden plaats in Amersfoort. Je kunt jouw kleding voor reparatie laten afleveren bij de vestiging in Amersfoort. Jouw favoriete kledingstuk kan hier worden gerepareerd naar jouw wensen. Neem contact op voor de verschillende mogelijkheden voor kledingreparatie en laat je adviseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*