Bij deze schoonheidssalon in Eindhoven kun je je nagels laten doen

929 Beauty Barn by Nikky

Ben je op zoek naar een fijne nagelsalon in de buurt van Eindhoven? Dan kun je terecht bij Beauty Barn. Dit is de schoonheidssalon in Eindhoven van Nikky Schalks. In haar mooie salon kun je allerlei fijne gezichtsbehandelingen krijgen, maar ze kan ook je nagels doen. Ze biedt namelijk naast haar beautybehandelingen ook manicures en pedicures aan. Dus of je nu de nagels van je handen of van je voeten wilt laten doen, dit kan beide in haar mooie schoonheidssalon in Eindhoven. Je kunt daarbij kiezen uit acrylnagels of gelnagels. Nagels van acryl zijn eigenlijk nepnagels die op je eigen nagels worden geplakt. Gelnagels bestaan uit een speciale lak (gel) die op je eigen nagel wordt aangebracht. De tweede optie oogt doorgaans iets natuurlijker an heeft dan ook voor veel mensen de voorkeur. Acrylnagels beschadigen echter minder snel. Het is dus maar net wat je zelf het prettigst vindt. Je kunt in ieder geval voor beide soorten nagels terecht in de mooie salon van Nikky.

Hoe ziet de pedicure van deze schoonheidssalon in Eindhoven er uit?

Als je bij Beauty Barn een afspraak hebt voor een pedicure kun je daar het volgende van verwachten: Allereerst de basisbehandeling. Deze is voor elke pedicure behandeling hetzelfde en bestaat uit het desinfecteren en grondig reinigen van de huid. Daarna worden de nagels geknipt en eventueel verdund. De nagelomgeving wordt gereinigd en eelt wordt verwijderd waardoor de huid weer lekker zacht voelt. Eventuele likdoorns worden ook verwijderd en ingegroeide teennagels verholpen. Aan het eind van deze pedicure behandeling bij deze schoonheidssalon in Eindhoven krijgen je voeten een lekkere, voedzame crème ingemasseerd. Deze basisbehandeling kun je desgewenst uitbreiden met andere opties, zoals het lakken van de nagels en een voet- en onderbeenmassage.

Opties voor manicure in Eindhoven

Als je naast die pedicure ook een manicure wilt dan kan dat tegelijkertijd bij deze salon in Eindhoven. Voor manicures heb je veel meer opties dan bij de pedicure. Je kunt kiezen voor een volledig nieuwe set acryl- of gelnagels, maar ook voor een mooie french manicure. De eerste twee dien je af en toe te laten opvullen. Dit kan niet oneindig doorgaan, want op een gegeven moment moet je gewoon de oude set laten verwijderen en een nieuwe aanbrengen. Als je nagels echter een beetje gegroeid zijn en je wilt het stukje opvullen dat nu nog ongelakt is, dan kan dat bij Beauty Barn in Eindhoven. Nikky vult het stukje netjes op, en knipt of vijlt de nagels aan het uiteinde tot de gewenste lengte, zodat ze er weer even tegen kunnen. Maak voor mooie nagels (of dat nu aan je handen of tenen is) dus snel een afspraak bij Nikky van Beauty Barn in Eindhoven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*