Wil jij graag een maatpak kopen in Rotterdam?

Suits

Staat er een gala voor de deur, heb je binnenkort een bruiloft, of ga je op sollicitatiegesprek bij dat ene bedrijf of voor een belangrijke functie? Dan is het slim om te investeren in een maatpak. Woon je in de omgeving van Rotterdam of staat er een uitje gepland? Je kan een maatpak kopen in Rotterdam bij bijvoorbeeld AVBA Collection. Dit bedrijf heeft een ruim assortiment voor maatpakken. Ze maken zowel smokings als kostuums en trouwpakken. Waarom iedere man eigenlijk zou moeten kiezen voor een maatpak in plaats van een confectiepak lees je in dit artikel.

Een maatpak zit altijd beter!

Iedereen die er goed uit wil zien, weet hoe belangrijk de maat van een pak is. Je pakt moet namelijk de goede “fit” hebben. Fit is de sleutel om je lichaam op de meest flatterende manier te laten zien. Fit betekent alles. Niet gek dus dat fit ook het meest vooraanstaande doel is van op maat gemaakte kleding. Het is aangepast aan je persoonlijke metingen en biedt tegelijkertijd voldoende gemak en comfort. Aangezien extreme strakheid of losheid daadwerkelijk je zelfvertrouwen verminderen, is dit uitgesloten bij maatpakken. De belangrijkste metingen die worden gedaan zijn de nekomtrek, de armlengte en de lichaamslengte.

Een maatpak gaat langer mee!

We leven tegenwoordig in een consumptiemaatschappij. Bedrijven spelen hier op in. Ze proberen goedkopere kleding te verkopen die uitnodigen om binnen een korte tijd een nieuwe aankoop te doen. Om dit te omzeilen moet je een slimme koper zijn. Je wilt een paar stappen vooruit denken en niet verblind worden door het prijskaartje. Maatpakken zijn een goede investering op de lange termijn. Dit komt omdat de materialen die gebruikt worden om een maatpak te laten maken vaak een stuk beter zijn dan de stoffen van confectiepakken. Door de gebruikte materialen en de algehele kwaliteit zal je maatpak langer mee gaan en hoef je dus minder rekening te houden met de vele extra kosten van een confectiepak (denk aan reparatiekosten of een complete vervanging). Alle problemen die zich in de loop van de tijd kunnen voordoen, kunnen gemakkelijk worden afgehandeld door een bekwame kleermaker (het zijn meestal kleine aanpassingen).

Een maatpak is compleet naar jouw wens

Er is een limiet aan hoeveel ‘jij’ wordt weerspiegeld in een confectiepak. Op maat gemaakte pakken zorgen ervoor dat je meer individualiteit kunt uitstralen. Er zijn fabrikanten die niet alleen met verschillende stoffen werken, maar er is veel meer mogelijk. Wees creatief! Wanneer je besluit een maatpak te kopen in Rotterdam zal je van deskundig advies worden voorzien, met jouw wensen als uitgangspunt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*