Nederland uit de lockdown: dit heb je nu nodig

leren tas

Eindelijk begint het normale leven weer op gang te komen. Nederland heeft bijna drie maanden lang in een intelligente lockdown gezeten. We hebben heel veel thuis gezeten in comfortabele kleding, zoals leggings, jogging broeken en wijde truien. De piek van het Corona virus lijkt voorbij. Dus we gaan weer terug naar ons werk op kantoor. Het wordt tijd om ons weer netter aan te kleden. We hebben nieuwe spulletjes nodig om ons weer in onze oude werkomgeving te kunnen vertonen. Uiteraard is het ook toegestaan om jezelf lekker te verwennen. Dit heb je nodig voor de nieuwe fase in je leven. 

#1 Nieuwe tas

Een leren crossbody tas is altijd handig. Een nieuwe tas in een stijlvol model is handig om mee te nemen naar je werk. Neem je graag een tas mee terwijl je gaat stappen? Dan kun je een wat kleiner en meer casual model meenemen over je schouder. Een crossbodytas is dus te koop in kleinere en grotere formaten. Het is een handig model waarmee je altijd je handen vrij hebt. Die neem je dus ook makkelijk mee op de fiets of in het openbaar vervoer. Zo kun je dus fijn naar je werk reizen. 

#2 Nette verschijning

Leg je legging of joggingbroek maar weer in de kast. Het is tijd om je weer in een normale outfit buiten de deur te vertonen. Een nieuwe spijkerbroek of pantalon met een net overhemd doet al heel veel wonderen voor je verschijning. Voor de vrouwen is het ook vast fijn om weer een beetje make-up op te doen. Ga ook vooral naar de kapper of de schoonheidssalon om jezelf een opknapbeurt te geven. Het is tijd om weer knap voor de dag te komen. 

#3 Goed vervoer

Je auto heeft vast heel lang op de parkeerplaats gestaan. En is je fiets nog wel te vinden in de schuur onder al die spinnenwebben? Laat de motor van je auto maar warmdraaien en ga alvast maar op zoek naar je fiets. Je gaat nu verder weg dan de wandeling naar je supermarkt. Het voelt vast ook een beetje vreemd om er weer tussenuit te gaan. Je zal merken dat die vrijheid ook wel lekker is. 

#4 Fittere levensstijl 

Niet alleen de terrassen gaan weer open. Ook de stranden en meertjes zijn weer open voor publiek. Het wordt dus toch tijd om in 2020 aan je zomerlijf te werken. Gelukkig gaan de sportscholen ook weer open op 1 juli. Je hoeft dus niet heel lang meer te wachten om weer in shape te komen. 

#5 De leukste vrienden en vriendinnen 

Van je vrijheid genieten doe je liever niet alleen. Samen iets vieren is het leukste natuurlijk. Bel al je vrienden en kennissen op om er weer op uit te gaan. Neem je nieuwe tas mee en trek die leuke outfit aan. Vrijheid mag gevierd worden en jij mag weer gezien worden!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*