Kapsalon Maastricht

kapsalon maastricht

Op zoek naar een goede, goedkope en stijlvolle kapsalon in Maastricht? Dan heb je geluk, want er zijn veel goede kapperszaken in deze Limburgse stad. Wat te denken van Ellie’s Kapsalon? Maar zo zijn er nog veel meer. Google maar eens op de zoekterm ‘kapsalon Maastricht’ en je zal zien dat de keuze groot is. Natuurlijk is het handig als je, als je de kapper binnenstapt, precies weet wat je voor kapsel wilt. Je kan het dan perfect aan de dienstdoende kapper of kapster uitleggen, eventueel met een mooi plaatje dat je hebt uitgeprint of dat je op je smartphone laat zien. Maar het kan ook zo zijn dat je nog niet precies weet wat je wilt.

Moet je precies weten wat je wilt?

Is het een probleem als je nog niet precies weet wat je met je kapsel gedaan wilt hebben? Nee, dat is bij geen enkele kapper geen enkel probleem. Door even met de kapster of kapper te praten en het dan te hebben over je karakter, leefstijl, werk en smaak, kunnen jullie dan samen tot het perfecte kapsel komen. De kapper of kapster heeft inmiddels al zoveel mensen geknipt, mensen met verschillend soort haar en verschillende soorten gezichten, dat ze precies weten welke kapsels bij wat voor soorten hoofd passen.

Verschillende soorten gezichten

Zo vraagt een rond gezicht toch iets anders dan een gelaat met een stevige kaaklijn. Door bij een kapsel rekening te houden met het vorm gezicht en de haarstructuur krijg je, als het goed is, een coiffure dat precies bij je past. Maar natuurlijk maakt het ook uit wat voor werk je doet, want iemand die bij een bank of bij de gemeente werkt, kan in de regel toch iets minder uitpakken dan iemand die in een natuurwinkel zijn of haar brood verdient.

Kijken naar het totaal pakket

Dus er moet gekeken worden naar het totaal pakket, van gezichtsvorm tot wat voor werk iemand doet. Alleen dan kan je het perfecte kapsel verkrijgen. Uiteraard kan je bij een kapper niet alleen terecht om je haren te laten knippen. Bij de meeste kappers kan je namelijk ook je haar laten wassen, verven, krullen et cetera. Er zijn zelfs kappers waar je heen kan gaan om je baard te laten trimmen of scheren of waar je je wenkbrauwen kan laten epileren. Door van te voren even contact op te nemen met de desbetreffende kapperszaak kan je vragen wat voor diensten ze allemaal aanbieden en voor welke prijs. Zo weet je precies, als je vervolgens de zaak binnenloopt, wat je kan laten doen om daarna weer als een jonge god of godin de kapperszaak uit te kunnen lopen. Want willen we dat niet allemaal?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*